Nieuwsberichten

Sziget Festival 2013: Triggerfinger en meer

Sziget Festival

Een Belgische band, een Nederlandse DJ, een Oostenrijkse band, een Spaanse DJ, een Britse groep, twee Amerikaans acts en liefst vier Duitse acts zijn door de organisatie van het Sziget Festival bevestigd. Zij voegen zich bij Blur, tot nog toe de enige headliner die is bekendgemaakt voor het festival op het Óbudai-eiland in Boedapest.

Sziget Festival 2013: Nieuwe namen

Nicky Romero, Triggerfinger, Parov Stelar Band, Oscar Mulero, Hadouken!, The Bots, Azealia Banks, Boys Noize, Deichkind, Die Ärzte & Seeed

De Amerikaanse Azealia Banks, de Duitse punkrockers Die Ärzte en de Duitse reggae/hiphopgroep Seeed, met daarin ook Peter Fox, zullen overdag optreden op de Main Stage. De overige acts zullen optreden in de twee grootste tenten op het festivalterrein: de Arena en de A38 Stage. Daarbij zitten de DJs Boys Noize uit Duitsland, Oscar Mulero uit Spanje en Nicky Romero uit Nederland en de groepen Triggerfinger uit België, Hadouken! uit het Verenigd Koninkrijk, Deichkind uit Duitsland, Parov Stelar Band uit Oostenrijk en The Bots uit de Verenigde Staten. Deze laatste band bestaat uit twee broers van slechts 18 en 15 jaar oud, die al hebben opgetreden in het voorprogramma van Blur. The Guardian omschreef hen als een kruising tussen The Black Keys en The White Stripes.

Het 21e Sziget Festival vindt plaats van 5 tot en met 12 augustus 2013 in Boedapest. Vanuit Nederland rijden twee treinen rechtstreeks naar Boedapest speciaal voor het festival . Meer info over het festival en reismogelijkheden is te vinden op http://www.sziget.be.

 Laatste update op 23 januari 2013 - 23.17 uur
Geschreven door Sziget Festival

Share