Nieuwsberichten

Sziget Festival 2017: Meer nieuwe namen [NL]

Sziget Festival 2017: First names

Het programma van Sziget 2017 is nog steeds niet uitgegroeid. Dit keer voegen Macklemore & Ryan Lewis, Biffy Clyro, Birdy, Bakermat en zes andere artiesten zich bij de eerder aangekondigde namen. Op meer dan 50 venues zijn tussen 9 en 16 augustus honderden acts te zien op het kleurrijke Óbuda-eiland in Boedapest. 

Macklemore, Biffy Clyro, Birdy en meer

Macklemore & Ryan Lewis, die al eerder op Sziget speelden, staan op 12 augustus als headliner op de Main Stage. Ook Biffy Clyro keert deze zomer terug naar de Main Stage, op 10 augustus. Op 13 augustus vliegen onder meer Tycho en Allah-Las over. Vanaf Nederlandse bodem zijn Bakermat en Don Diablo toegevoegd aan de line-up. De Duitse rapper Marteria maakt zijn opwachting op The Island of Freedom op 14 augustus. Op de laatste festivaldag, 15 augustus, zorgen onder andere BirdyBreaking Benjamin en HVOB voor een knallende afsluiting.
 
Tickets


Zowel de 7- als 5-Day Passes zijn nog tot 31 mei voor de huidige prijzen te verkrijgen op nl.szigetfestival.com. De eerste twee dagen, 9 en 10 augustus, vallen buiten de 5-Day Passes. Voor deze Dag -1 en Dag 0 zijn tevens losse dagtickets beschikbaar, evenals voor de overige dagen.

To feel the real Sziget atmosphere watch the official aftermovie, summing up the 7 days craziness and vibe. Click here!

More information and tickets: www.szigetfestival.com

Last update on May 20 - 20.39 h
Written by Sziget Festival

festival -nieuwsberichten%2F197-sziget-festival-2017-meer-nieuwe-namen-nl&redirect_uri=http%3A%2F%2Fmyfestivalworld.com%2FOld%2Fsziget-festival-nieuwsberichten%2F197-sziget-festival-2017-meer-nieuwe-namen-nl');">Share