Sziget Festival

Eén van Europa's grootste festivals 

Sziget Festival is één van de grootste festivals in Europa en weet met tien dagen cultuur, muziek en sfeer bezoekers aan te trekken van over heel het continent. Elke dag staat er een prachtige headliner op het programma en daarnaast zijn er enkele honderden verschillende groepen te bezichtigen op de weide. Het Hongaarse festival wordt in de BeNeLux gepromoot door Festival.Travel en is één van de meest succesvolle buitenlandse festivals onder de Belgen en Nederlanders.

Het festival wint bijna jaar na jaar prijzen en dit verschijnsel is zeker niet onverklaarbaar te noemen. Sziget Festival is meer dan tien dagen sex, drugs and rock 'n' roll, het is een ervaring die men niet kan evenaren op een andere locatie. De affiche beslaat meestal bands uit praktisch elk denkbaar genre en kan jaarlijks rekenen op toppers als The Killers , Muse of Iron Maiden.

Het evenement is praktisch het mekka geworden onder de festivals in Centraal-Europa en absoluut de moeite waard om te bezoeken als trouwe festivalganger.

Referenties
Best Major European Festival, één van de beste vijf Europese festivals (The Independent)
Website
festival.travel/sziget