Partnersoverzicht


Groezrock

Belgisch hardcore- en punkfestival

Groezrock is een middelgroot festival te België dat sedert enkele jaren op de kaart wist te zetten door steeds sterke namen te voorzien op hun affiche. Jaarlijks keert het tweedaags festival terug naar Meerhout en heeft het evenement een schitterende affiche. Voornamelijk punk-, hardcore-, metalcore en skabands weten een plaatsje één van de podia te bemachtigen.

De afgelopen jaren kon de organisatie onder meer uitpakken met namen als Parkway Drive, Rise Against, Dropkick Murphys, Rancid, Billy Talent, Pennywise en vele andere toppers binnen de iets stevigere genres. Groezrock biedt daarnaast een redelijk goedkoop pakket aan, tickets en camping zijn nog steeds schappelijk van prijs en ook consumpties op de weide zijn vele goedkoper dan op pakweg elk ander festival in België.

Het festival ligt onze organisatie nauw aan het hart en dit zal ook de komende jaren niet veranderen. Door de mooie gevarieerde affiche, de gezellige sfeer en de steeds originele marketing is dit een Belgische paradepaardje om trots op te zijn.

Referenties
50.000 bezoekers, grote namen
Website
Groezrock.be