Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Dour 2013: Hardcore Deel II

Dour Festival 2013

Met The Divinity Of Purpose, een album op maat geschreven voor moshpits en liveshows, zal het Amerikaanse Hatebreed de grond van het Plaine de la Machine à Feu doen daveren. En over energetische en levendige hardcore gesproken: de gekke Canadezen van Comeback Kid serveren hun brutale songs, geknipt voor brutale moshes.

Dour Festival 2013: Hardcore, metal en punk

Wat de punk betreft, presenteren we dé groep uit Pittsburgh: Anti-Flag . Zij maken reeds 20 jaar waar ze het best in zijn: pompende Amerikaanse street-punk met een stevige vuist. Voeg daar de bijtende, primitieve punk-rock van Danko Jones aan toe, en je krijgt een vuile, testosteronrijke rock'n'roll-line up.

Daarbovenop komt Mass Hysteria hun 20e verjaardag met ons vieren. Als je reeds bekend bent met de geweldige kracht van hun live-shows, is het niet moeilijk de waanzinnige moshpits die ze zullen veroorzaken, in te beelden.

De Schotten van Bleed From Within , tenslotte, zullen met hun deathcore de liefhebbers van het genre genadeloos bij de kraag grijpen.

De komende dagen wordt er nog meer goed nieuws aangekondigd, dus stay tuned!

Laatste update op 27 februari 2013 - 23.24 uur
Geschreven door Dour Festival

festival -nieuwsberichten%2F95-dour-festival-2013-hardcore-deel-ii&redirect_uri=http%3A%2F%2Fmyfestivalworld.com%2FOld%2Fdour-festival-nieuwsberichten%2F95-dour-festival-2013-hardcore-deel-ii');">Share