Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Dour 2013: Reggae

Dour Festival 2013

Een 25e editie kan niet gevierd worden zonder de groten uit het reggae-milieu. Hét genre op zondag, waarvoor we weer enkele sterren mogen verwelkomen. Voor velen onder hen is het niet de eerste keer dat ze naar La Pleine de la Machine à Feu komen. Steeds vergezeld door een trouwe schare fans, doen ze ons het plezier onze 25e editie mee te komen vieren: de meest Jamaicaanse Siciliaan - zowel in zijn ziel als zijn muziek - Alborosie komt ons onderdompelen in zijn good vibes.

Dour Festival 2013: Reggae Namen

Ze laten de Franse Zéniths vlot vollopen, net zoals de harten van hun fans: Tryo komt hun nieuwe album Ladilafé voorstellen. Reeds DJ en producer sinds 1961, komt U-Roy grasduinen in zijn meer dan 50-jarige carrière. Eveneens een habitué van het Dour Festival : Anthony B komt ons nog eens gedag zeggen. Raggasonic, de sterren van de Franse ragga van de jaren '90, komen terug met hun nieuwe plaat Raggasonic 3. Natuurlijk verwelkomen we ook nieuwelingen in Dour: Jah Mason & Dub Akom sturen niets anders dan positieve vibes uit met hun dancehall reggae, terwijl de indrukwekkende Dub Fx iedereen zal overtuigen met zijn psyché/dub beat box; hij heeft zijn talenten al ruimschoots bewezen in de straten van de grootste wereldsteden.

Deze week worden nog meer hardcore/metal- en elektro-namen bekend gemaakt.

Laatste update op 25 februari 2013 - 17.08 uur
Geschreven door Dour Festival

festival -nieuwsberichten%2F93-dour-festival-2013-reggae&redirect_uri=http%3A%2F%2Fmyfestivalworld.com%2FOld%2Fdour-festival-nieuwsberichten%2F93-dour-festival-2013-reggae');">Share