Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Dour 2013: Hip Hop En Meer

Dour Festival 2013

Action Bronson is één van dé hiphop-fenomenen uit de US: hij heeft al samengewerkt met Kendrick Lamar, A$AP Rocky, Joey Bada$$ en Danny Brown, om er maar enkelen te noemen. Maar het zal met ons zijn dat hij op donderdag 18 juli de Boombox komt inhuldigen.

Dour Festival 2013: Meer namen

Een andere niet te missen artiest: Robert Glasper Experiment: met een verse Grammy voor beste R&B-album van het jaar op zak, komt hij "Black Radio" voorstellen, een kruising tussen jazz en afro-amerikaanse muziek.

Het Boombox-platform wordt verder uitgebreid met de Detroitse underground rap van Apollo Brown & Guilty Simpson en de gangsterrap van Freddie Gibbs. Voor zij die vorig jaar weg waren van de liveset van C2C vorig jaar, hebben we dit jaar Scratch Bandits Crew, een trio uit Lyon dat de tent in vuur en vlam zal zetten met hun inventieve scratch-hip hop.

De underground hip hop-scene van New York wordt vertegenwoordigd door de Grace Jones van het genre: Zebra Katz. Nadat ze Diplo al heeft weten te betoveren, is het in juli onze beurt.

Verder zijn we trots Deluxe te kunnen aankondigen. Deze Aken vervolledigen de Boombox-affiche van donderdag 18 juli, samen met Wax Tailor, Gramatik en Tha Trickaz.

Meer bevestigingen volgen de komende dagen ...

Fysieke tickets zijn vanaf nu beschikbaar via ons ticketnetwerk.
Meer informatie op http://www.dourfestival.be/nl/tickets/

Laatste update op 19 februari 2013 - 18.18 uur
Geschreven door Dour Festival

festival -nieuwsberichten%2F88-dour-festival-2013-hip-hop-en-meer&redirect_uri=http%3A%2F%2Fmyfestivalworld.com%2FOld%2Fdour-festival-nieuwsberichten%2F88-dour-festival-2013-hip-hop-en-meer');">Share