Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Dour 2013: Mike Patton

Dour Festival 2013

Mike Patton is een vaste gast op het Plaine de la Machine à Feu: of het nu met Faith No More, Fantômas of Peeping Tom was; steeds weer deed hij Dour daveren! Met het nieuwe album van Tomahawk dat uitkomt, konden we haast niet anders dan hem uitnodigen om onze verjaardag mee te komen vieren. De andere leden van deze supergroep: Duane Denison (The Jesus Lizard, Unsemble, ...), John Stanier (Battles, Helmet, ...) en Trevor "field mouse" Dunn (Mr. Bungle, Fantômas, ...). Een exclusief, niet te missen concert op de Last Arena, donderdag 18 juli!

Dour Festival 2013: Mike Patton en meer

Een dag later verwelkomen we Mark Lanegan, die recent nog volop in de belangstelling stond toen bekend raakte dat hij opnieuw te horen zal zijn op de nieuwe plaat van Queens of the Stone Age!

Op Dour houden we ook van rock'n'roll! Voor het eerst op Dour, recht uit San Fransisco, heten we Thee Oh Sees welkom. Voor zij die het nachtelijke concert van Experimental Tropic Blues Band konden smaken, in 2012, presenteren we nu de Spanjaarden van Mujeres. Een band die elke fan van Black Lips moét kennen.

Naast de grote favorieten, is er ook plek voor nieuwe ontdekkingen. Een perfect voorbeeld hiervan: de Canadese indie-pop-band Young Rival.

Meer namen volgen de komende dagen.

Laatste update op 5 februari 2013 - 17.24 uur
Geschreven door Dour Festival

festival -nieuwsberichten%2F85-dour-festival-2013-mike-patton&redirect_uri=http%3A%2F%2Fmyfestivalworld.com%2FOld%2Fdour-festival-nieuwsberichten%2F85-dour-festival-2013-mike-patton');">Share