Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Dour 2013: Elektro Namen

Dour Festival 2013

7 Nieuwe bevestigingen op de elektronica-podia van het 25e Dour Festival ! De Red Bull Elektropedia Balzaal-programmatie wordt onthuld. Simian Mobile Disco live, Fritz Kalkbrenner, Karenn live, Paul Woolford , Digital Mystikz (Mala + Coki), Camo & Krooked dj set feat. MC Youthstar en Salva bevestigen hun komst naar de elektronica-podia van Dour Festival .

Dour Festival 2013: Nieuwe elektronische namen

Na de aankondiging van Amon Tobin en zijn Two Fingers-project, en de all night long van Skream, zijn we nu ook zeer vereerd de komst van Simian Mobile Disco te mogen bevestigen : op het 25e Dour Festival komen zij ons hun nieuwe live-concept voorstellen!

De line-up van de Balzaal wordt aangevuld met de komst van Camo & Krooked dj set feat. MC Youthstar op donderdag. Zij vervoegen Nu:Logic feat MC Wrec en Andy C voor de - nu al mythische - Drum'n'Bass-dag. Op vrijdag zal het in de Red Bull Elektropedia Balzaal al techno zijn wat de klok slaat. De twee eerste bevestigingen hiervoor zijn Fritz Kalkbrenner en Paul Woolford. Zaterdag wordt volledig gewijd aan dubstep. In de namiddag en vroege avond onder de slogan "The Roots Of Dubstep". De eerste naam: Digital Mystikz (Mala + Coki).

Op de andere podia verwelkomen we het live-project van Blawan & Pariah: Karenn! Op het vlak van nieuwe sounds en ontdekkingen, voegen we graag Salva toe aan de affiche.

Meer namen worden de komende dagen bekendgemaakt.

Laatste update op 14 februari 2013 - 18.14 uur
Geschreven door Dour Festival

festival -nieuwsberichten%2F84-dour-festival-2013-elektro-namen&redirect_uri=http%3A%2F%2Fmyfestivalworld.com%2FOld%2Fdour-festival-nieuwsberichten%2F84-dour-festival-2013-elektro-namen');">Share