Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Dour 2013: Franse Scene

Dour Festival 2013

De Franse scene zal sterk vertegenwoordigd zijn op het 25e Dour Festival ! IAM, de mythische Franse rapgroep, komt - samen met ons - de 25e editie van het festival vieren. Het wordt overigens hun enige show in België deze zomer. Deze bad boys uit Marseille komen op zondag 21 juli de Last Arena in vuur en vlam zetten met hun nieuwe album, dat uitkomt in april.

Dour Festival 2013: Volledig nieuw podium

Historisch gezien was de Magic Soundsystem dé plaats voor all things Hip-Hop/Dub/Trip Hop/Electro-swing. Vanaf dit jaar worden deze genres verenigd onder een nieuwe noemer: DE BOOMBOX!

Zoals het elk goed doopfeest betaamt, hebben ook wij de perfecte peters en meters gevonden: Oddisee staat voor East-Coast hip-hop. Hij komt zijn album "People Hear What They See", uit op Mello Music Group, voorstellen. De DJ/producer Gramatik komt ons leren hoe we "hip-hop" in het Sloveens moeten uitspreken en Youssoupha, Franse MC met Congolese roots brengt ons no-nonsense, rechttoe rechtaan rap. Aan de meer elektronische zijde komt Wax Tailor zijn nieuwe album "Dusty Rainbow From The Dark" presenteren, terwijl Tha Trickaz zijn kleurrijke mix op basis van vette beats, scratches, en oude samples op het publiek zal loslaten.

Meer bevestigingen worden de komende dagen bekend gemaakt.

Dour Festival 2013: Tickets en Festihuts

Combi- en dagtickets (met of zonder camping) zijn op de website te koop aan dezelfde prijzen als vorig jaar.

Ook de Festihuts zijn beschikbaar! Je kan ze vanaf nu reserveren via de website. Let op: de voorbije jaren was het Festivillage reeds maanden op voorhand uitverkocht. Voor zij die opteren voor Flexotels: deze kamers zijn binnenkort beschikbaar op onze website.

Laatste update op 25 januari 2013 - 19.14 uur
Geschreven door Dour Festival

festival -nieuwsberichten%2F76-dour-festival-2013-franse-scene&redirect_uri=http%3A%2F%2Fmyfestivalworld.com%2FOld%2Fdour-festival-nieuwsberichten%2F76-dour-festival-2013-franse-scene');">Share