Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Dour 2013: Nieuwe Namen

Dour Festival 2013

We kondigen het nu ook plechtig en officieel aan: Amon Tobin komt zijn project Two Fingers voorstellen! Hij is zo één van die artiesten die onlosmakelijk verbonden is met de geschiedenis van het festival : na een eerste passage in 1998, was er 2005, waarin Amon de Last Frequency in vuur en vlam zette, inclusief een gastoptreden van Mike Patton. Ook zijn laatste triomftocht - de ongelooflijke show op Last Arena in 2007 - zit nog vers in het geheugen.

Dour Festival 2013: Nieuwe namen op Dour

Datzelfde jaar gaf ook Skream één van zijn eerst grote festivaloptredens buiten de UK, lang voor het Magnetic Man-collectief. Voor de 25e editie van Dour Festival , deden we hem een voorstel dat hij niet kon weigeren: een "All night long": minstens 4 uur lang de beste techno, disco, electro en de hits van de toekomst aan elkaar gemixt. Donderdag, de hele nacht door in La Petite Maison dans la Prairie.

Dour: haar bodem, haar camping, haar Balzaal, haar drum'n'bass! Al jaren lang een stijl die wordt gekoesterd onder de tentzeilen van la Plaine de la Machine à Feu. Dit jaar wordt de Britse scène waardig vertegenwoordigd door Nu:Logic feat. MC Wrec, maar ook door Drumsound & Bassline Smith en pionier Andy C.

Meer namen worden de komende dagen bekend gemaakt.

Dour Festival 2013: Zelfde prijs als vorige editie

Combitickets (4 dagen) en dagtickets te koop via onze website, aan dezelfde prijs als in 2012!

Laatste update op 22 januari 2013 - 19.47 uur
Geschreven door Dour Festival

Share