Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Dour 2013: The Smashing Pumpkins

Dour Festival 2013

In 2006 kwam de groep rond Billy Corgan terug samen, en nu betreden ze voor het eerst La Plaine de la Machine à Feu: The Smashing Pumpkins. De band uit Chicago komt "Oceanie", hun nieuwste album, voorstellen. Uiteraard zullen ze ook enkele cult-hits spelen uit onder andere "Siamese Dream", "Mellon Collie & The Infinite Sadness" and "Adore".

Dour Festival 2013: The Smashing Pumpkins Eerste Naam

Het belooft extra speciaal te worden, want als kers op de taart zal de show begeleid worden door een visuele creatie van Sean Evans, die u misschien kent van onder meer zijn samenwerking met Roger Waters voor "The Wall". Mooier dan dat kan de 25e editie van het Dour Festival niet worden afgesloten.

Meer namen worden de volgende dagen bekend gemaakt.

Tickets aan zelfde prijs

De combitickets (4 dagen) en combitickets met camping zijn al een tijdje beschikbaar via onze website, te koop aan dezelfde prijs als in 2012. U wil enkel voor The Smashing Pumpkins komen? Geen probleem, de tickets voor zondag 21 juli zijn vanaf 12u te koop via onze website.

www.dourfestival.be

Laatste update op 18 januari 2013 - 21.29 uur
Geschreven door Dour Festival

festival -nieuwsberichten%2F60-dour-festival-2013-the-smashing-pumpkins&redirect_uri=http%3A%2F%2Fmyfestivalworld.com%2FOld%2Fdour-festival-nieuwsberichten%2F60-dour-festival-2013-the-smashing-pumpkins');">Share