Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Dour 2013: Nieuwe acts

Dour Festival 2013

Nog minder dan een maand voor de 25e editie van Dour Festival van start gaat.: tijd voor enkele verrassingen en andere nieuwtjes. Op artistiek vlak: 4 nieuwe bevestigingen, een annulatie en een programmawijziging! Het breekbare Sexy Sushi, het virtuoze Superpoze, de verrukkelijke Nicole Willis met haar band én exclusief vergezeld door de grote Jimi Tenor en de toekomst van de Franse rap Feini-X Crew vervoegen het programma van het Dour FestivalToots annuleert zijn Europese tournee wegens gezondheidsproblemen. We wensen hem een spoedig herstel toe, om er helemaal te staan in 2014. Simian Mobile Disco - geen paniek, dames - zijn verplaatst naar zaterdag.

Dour 2013: Naast nieuwe acts nog steeds tickets

Op dit moment loopt de ticketverkoop harder dan deze tijd vorig jaar. En, zoals elk jaar, zal dit in de laatste rechte lijn (vanaf nù dus), enkel toenemen! Hoog tijd dus om je tent in te pakken, de juiste Dour-spirit te vinden en - vooral - je ticket te kopen!

We willen de festivalgangers zoveel mogelijk ruimte gunnen, maar kunnen helaas we het festivalterrein niet vergroten. Hierdoor is het maximum aantal bezoekers beperkt. Om zeker te zijn van je festivalticket, reserveer je dus best nu! De tickets zijn te koop op onze website en in de verschillende voorverkooppunten voor 105 EUR (+ 20 EUR camping) voor een combiticket en 50 EUR (+ 10 EUR camping) voor een dagticket.

Dour 2013: Uurschema bijna rond

Jullie vragen omtrent het uurschema stromen binnen. We vragen nog even geduld, binnen enkele dagen kan je je dag(en) beginnen plannen. Vergeet niet dat wij ook de tijdsbesteding van 230 artiesten moeten regelen (inclusief treinreizen, vluchten en hotels).

Voor alle praktische info en tickets, slechts één adres: www.dourfestival.be

Laatste update op 23/06/2013 - 06.14 uur
Geschreven door Dour Festival