Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Dour 2013: 24 Nieuwe Groepen

Dour Festival 2013

Het programma van de 25e editie van het Dour Festival is reeds behoorlijk gevuld, met 120 van de 200 namen onthuld. Na drie weken van stilte, paaseiren, ongeduld en gissen, kunnen we jullie niet langer laten sudderen! Vandaag vervolgen we onze weg met 24 nieuwe bevestigingen, in alle stijlen, voor alle smaken.

Dour 2013: 24 Nieuwe namen bevestigd

Na een verbazingwekkend optreden op het Plaine de la Machine à Feu twee jaar geleden, zouden Charles Bradley and his Extraordinaires wel eens recht op uw traanklieren durven mikken, met hun nieuwe album dat ze komen voorstellen. In een volledig andere sfeer: DJ Shadow, één van de meest mythische DJ's van Dour Festival , zet de Dance Hall op zondagavond in vuur en vlam. DJ Yoda is bekend als één van de "10 DJ's die je moet zien voor je sterft" en komt op zaterdag spelen op de Lefto-stage. Omdat Dour rijmt op diversiteit, komen de Brazilianen van Criolo hun samba rap tentoonspreiden in de Dourse zomer. Vetjes!

In de categorie "dansen tot de ochtend", verwijzen we je richting de tenten met Rusko die, deze zomer schaars in Europa en exclusief op Dour, nog eens terugkeert naar ons festival (nooit twee zonder drie!). We kunnen ook rekenen op Venetian Snares, ook al een mythische DJ/producer van Dour Festival, om de tent volledig in de vernieling te draaien in het kader van het breakcore-programma van zaterdagavond. De alchemist Four Tet, de verloren zoon van de Anglosaksische elektro Joy Orbison, de geweldige Manchesteriaanse Ben Pearce en tenslotte de snuggere magiërs van Darkstar zullen ervoor zorgen dat alle lichamen wakker blijven tot in de vroege uurtjes.

De erfgename van de brit pop, Kate Nash, de krijgers van And So I Watch You From Afar, het ingenieuze Suuns, de rendieren van Half Moon Run en de snode J.C.Satàn nemen de échte rock op zich!

U vraagt, wij draaien! De reggaeprogrammatie van zaterdag krijgt een stevige injectie met de bevestiging van ERM & Lee Scratch Perry en Toots and the Maytals. De ska wordt (eindelijk) vertegenwoordigd door de ska-punkers van Buster Shuffle, het Doornikse Skarbone 14 en de jonge Londenaars van The Skints.

De primitieve geest van de Cannibal Stage wordt wakker met bevestigingen van het legendarische Biohazard, het verwoestende Adept, het iets of wat vreemde Dagoba en het getormenteerde ETHS, die u om de oren zullen slaan met de organische en levendige brutaliteit van metal!

Zonder dank!
We are Dour, are you in?

Laatste update op 12 april 2013 - 15.49 uur
Geschreven door Dour Festival

festival -nieuwsberichten%2F107-dour-festival-2013-24-nieuwe-groepen&redirect_uri=http%3A%2F%2Fmyfestivalworld.com%2FOld%2Fdour-festival-nieuwsberichten%2F107-dour-festival-2013-24-nieuwe-groepen');">Share