Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Dour 2013: 25 Nieuwe Namen

Dour Festival 2013

Het 50Weapons-label nodigt uit op donderdagavond! Van de perfecte synergie tussen hip-hop en opgefokte elektro van Modeselektor (live), over de organische en digitale klankenmix van Phon.o (live), de tijdloze techno van Shed (live) en de onclassifieerbare Otto Von Schirach (live) tot het genie van Bambounou; de 25e editie met 50Weapons-saus belooft erg bewogen te worden!

Dour Festival 2013: 25 Nieuwe Elektronische Namen

De drum'n'bass-dag in de Red Bull Elektropedia Balzaal is 100% gevuld met bevestigingen van High Contrast en zijn kompaan Dynamite, die de 150.000 paar dansbenen die op Dour aanwezig zullen zijn, onverbiddelijk zullen laten bewegen! Roni Size laat zich ook vergezellen door Dynamite, voor drum'n'bass made in England. En de nacht zet zich voort met de vernieuwende Loadstar.

Deze groepen vervoegen Nu:Logic, Calyx & Teebee, Camo & Krooked, Andy C en Black Sun Empire.

Nog steeds in de Red Bull Elektropedia Balzaal, maar dan op vrijdag, wordt de techno voorzien van enkele nieuwe bevestigingen: van het icoon van de elektronische nachten Dave Clarke, over Len Faki en bijbehorende donkere trips en de halfgod van de Detroit-techno Carl Craig (dj set) tot het Luikse Compuphonic. Zij vervoegen Paul Woolford, Fritz Kalkbrenner en Nina Kraviz op dit podium. Smeer de benen al maar in!

De beloftevolle Rustie met zijn aangename muziek, Rockwell feat. MC Mantmast met hun ingenieuze producties, Surfing Leons met hun borrelende sets en Cyril Hahn vervoegen Cashmere Cat, Salva, ƱZ voor het programma van vrijdag. Het belooft een koortsachtige nacht te worden!

Zaterdag wordt gegarandeerd een dubstepdag, met een meer oldschool sound gedurende de dag en de vooravond. Hoe het Plaine de la Machine à Feu beter bedwelmen dan met één van de pioniers van het genre Loefah (voor een retrospectieve dubstep-set), Sherwood & Pinch met hun van minimal techno doordrenkte dubstep, de winnaar van Concours Circuit Electronique Bishop Dust, maar ook Kahn vervoegt Digital Mystikz (Mala + Coki) op het programma.

De nacht zal een stuk zwaarder worden, met de aanwezigheid van jungle-man Downlink en de onevenaarbare SkisM. Zij versterken Culprate en Zomboy.

Tot slot komen Ben UFO zijn ongeëvenaarde techniek, Huxley vernietigende beats en Dusky groovende minimal demonstereren. Tot zover deze - al zeggen we het zelf - loodzware aankondiging.

Dour Festival 2013: Treinen van Nederland naar Dour

Dit jaar rijdt er een heuse partytrein - de DOUR EXPRESS - vanuit enkele steden in Nederland naar het Dour Festival . Voor meer informatie, check: hier

Dour Festival 2013: 2012 Ticket Prijzen nog geldig tot 31 maart

Tickets zijn beschikbaar aan dezelfde prijs als in 2012, tot 31 maart, op onze website en in de vertrouwde voorverkooppunten.

Laatste update op 22 maart 2013 - 19.24 uur
Geschreven door Dour Festival

festival -nieuwsberichten%2F103-dour-festival-2013-25-nieuwe-namen&redirect_uri=http%3A%2F%2Fmyfestivalworld.com%2FOld%2Fdour-festival-nieuwsberichten%2F103-dour-festival-2013-25-nieuwe-namen');">Share