Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Dour 2013: Hip Hop Deel II

Dour Festival 2013

We horen jullie nù al roepen: "Wu-Tang Clan! Wu-Tang Clan!". Zij bevestigen hun exclusieve Belgische passage op Dour Festival , ter ere van hun 20-jarig bestaan en hun nieuwe album, dat in augustus verschijnt. Aan het programma van de Boombox en de Last Arena wordt ook Keny Arkana toegevoegd, die het venijn van zijn nieuwe opus Tout tourne autour du soleil live komt injecteren. Ook de genieën van La Coka Nostra tekenen present, net als het fenomeen van 2013 Riff Raff. Hopelijk neemt hij de tijd om Action Bronson te vervoegen, om het festival te trakteren op hun hit Born on a wire. Nadat ze vorig jaar moesten annuleren, komt BadBadNotGood het dit jaar helemaal goedmaken.

Dour Festival 2013: Nieuwe Hip Hop Namen

Ook het LeFtO-menu wordt aangevuld met drie nieuwe namen: de Australische revelatie Hiatus Kaiyote, de ingenieuze Flume en natuurlijk LeFtO himself. Zij vervoegen Apollo Brown & Guilty Simpson, Robert Glasper Experiment, Oddisee & Live Band en Flying Lotus.

Al dit schoon volk zal samen met IAM, Psy4 de la Rime, Youssoupha, Scratch Bandits Crew, Odezenne, Mykki Blanco, Zebra Katz, Iggy Azalea, Action Bronson, Freddie Gibbs, Wax Tailor, Tha Trickaz, Gramatik, Deluxe en nog vele anderen de 25e editie van het Dour Festival mogelijk één van de beste hip-hop- en urban-affiches van de hele zomer vullen. De introductie van het nieuwe Boombox-podium is hier natuurlijk niet vreemd aan.

En het is nog lang niet gedaan!

Dour Festival 2013: Applicatie

De Dour Festival 2013 app voor je smartphone staat nu online!

Laatste update op 15 maart 2013 - 20.02 uur
Geschreven door Dour Festival

festival -nieuwsberichten%2F100-dour-festival-2013-hip-hop-deel-ii&redirect_uri=http%3A%2F%2Fmyfestivalworld.com%2FOld%2Fdour-festival-nieuwsberichten%2F100-dour-festival-2013-hip-hop-deel-ii');">Share