Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Couleur Café 2013: Affiche compleet

Couleur Café

De affiche is helemaal compleet met vijf fantastische artiesten waarmee we in schoonheid eindigen. Voor meer informatie over welke artiesten toegevoegd werden aan de affiche, raden we jullie aan dit artikel te lezen. 

Couleur Café 2013: Laatste namen

Deze editie wordt een traktatie voor soulliefhebbers want wereldster Aloe Blacc is vrijdag ook van de partij. Zijn nieuw album werd uitgesteld tot het najaar maar hij zal ongetwijfeld zijn nieuwe nummers uitproberen op het Couleur Café-publiek. Een mooie verrassing is het heerlijke nineties-icoon Neneh Cherry, die regelmatig van zich laat horen met een nieuw project. Ze neemt Jazz-Punk-Dance-formatie RocketNumberNine mee voor haar eerste keer Couleur Café.

Zaterdag versterken we de eerder jonge line up met funk- en soullegende Maceo Parker. De virtuoze saxofonist was 20 jaar lang de koperen long van James Brown en zijn show zal ongetwijfeld een stomend feest worden. Wie hem heel misschien zal vervoegen maar ook met haar eigen band komt spelen is Andy Allo. Nooit van gehoord? Niet ongewoon want deze 24-jarige supergetalenteerde muzikante is sinds een paar jaar gitariste in Princes "The New Revolution" en treedt nu uit zijn inspirerende schaduw met haar eigen album en show. Allo noemt Maceo trouwens haar 'muzikale vader'...

Goede Reggae is altijd welkom op Couleur Café dus nodigen we de Californische reggae- en grassrootsband Rebelution uit om zondag hun beste vibes te komen delen.

Zo, nu hebt u ze allemaal: de 53 namen die op onze 4 podia zullen staan. De gedetailleerde line-up met podia en uurrooster vindt u op onze website.

Couleur Café 2013: Ticketnieuws

Belangrijk ticketnieuws want onze camping is helemaal uitverkocht ! Ook de gewone combitickets (Combi 3 Days tickets) vliegen snel de deur uit en het aantal dagtickets voor zaterdag slinkt zienderogen.

Ga meteen naar onze nieuwe website voor alle details en volg ons op Facebook of Twitter (hashtag #Couleurcafe)

Laatste update op 7 mei 2013 - 17.03 uur
Geschreven door Couleur Café

Share