Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Couleur Café 2013: Nieuwste namen

Couleur Café

De affiche van deze 24ste editie krijgt stilaan haar definitieve vorm want hier zijn nog eens 5 klinkende namen die de al heel mooie line-up komen versterken.

Couleur Café 2013: De nieuwe namen

Zeer blij zijn we met de komst van Wyclef Jean die nog niet vaak in ons land optrad. De geëngageerde Haïtiaanse muzikant en producer is bekend als frontman van The Fugees maar startte net als Lauryn Hill een succesvolle solo-carrière. Deze nog steeds geweldige Hip Hop performer komt tijdens de openingsavond met zijn oude makkers van Refugee Camp optreden. Massa's Irie vibes op vrijdagavond want de Afrikaanse leeuw Jimmy Cliff krijgt gezelschap van reggaetoppers Max Romeo & The Congo's.

Een heel ander feest wordt het als de Caraïbische dansmachine La Makina Del Karibe aantreedt met hun mix van funky elektrische gitaren en de Afro-Antillaanse Champeta. De komst van de Frankrijks meest funky Hip Hop Electro band Skip The Use kondigden we eind maart al aan via onze steeds groeiende Facebook pagina, maar nu dus officieel. De groep die vorig jaar de prestigieuze Victoire de la Musique voor beste rockalbum kreeg is live een echte muzikale bom dus mis dit niet!

Zaterdagavond zal een hartverwarmende Afrikaanse wind door Couleur Café blazen dankzij Acoustic Africa. Een unieke samenwerking tussen drie prachtige muzikanten en zangeressen: de Kameroenees- Belgische Manou Gallo, de Ivoriaanse Dobet Gnahoré en de Kameroenese Kareyce Fotso.

Er is ook een programmawijziging: het Brits-Colombiaans combo Ondatropica werd verplaatst van vrijdag 28 juni naar zaterdag 29 juni.

Couleur Cafe 2013: Ticket update

De voorverkoop kende een uitstekende start dit jaar. Er zijn op dit moment nog maar 500 Combi Camping Tickets beschikbaar. Nooit eerder vertrokken ze zo snel. Niet langer aarzelen is de boodschap!

Ga meteen naar onze nieuwe website voor alle details en volg ons op Facebook of Twitter (hashtag #Couleurcafe)

Laatste update op 23 april 2013 - 18.47 uur
Geschreven door Couleur Café

Share