Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Couleur Café 2013: Verslag 30 juni 2013

Couleur Café

Dag drie op het festival en we wijn niet alleen vandaag. Er is een talrijke opkomst, ongeveer 27000 mensen genieten van het weer en de muziek en dansen erop los. Toen we aankwamen rond 15:00 uur stond er reeds een lange wachtrij. De organisatie zat zeer goed want iedereen kon vlot binnen zonder lang te moeten aanschuiven wat zeker een pluspunt is op een festival.

Lees meer

Couleur Café 2013: Verslag 29 juni 2013

Couleur Café

De 24ste editie van Couleur Café is een feit. Met knallers van artiesten en een mix van alle culturen. De regen verdween, de wolken trokken weg, de zon liet zijn stralende glimlach zien: wij waren klaar voor Couleur Café! Door de vele pendelbussen was het openbaar vervoer nemen een must. Nergens lange wachtrijen of honderden mensen op een vierkante meter gepropt. Iedereen zen!

Lees meer

Couleur Café 2013: Verslag 28 juni 2013

Couleur Café

Couleur cafe is een festival dat buiten de talrijke optredens ook veel alternatieve activiteiten aanbiedt. Zo is er een markt met kledij van over de hele wereld maar de over de gehele lijn staat vooral ecologie centraal. Het is duidelijk dat de organisatie een festival wil aanbieden dat meer is dan het 'gewone' festival. Dit kon het talrijk opgekomen publiek zeker bekoren.

Lees meer

Couleur Café 2013: Groen Beleid

Couleur Café

De ecologische voetafdruk van een gemiddelde Belg bedraagt 7,1 hectare. Moest elke bewoner over dezelfde grote voet beschikken, zouden er 4 aardes nodig zijn om in onze behoeftes te voorzien. Hoewel we dit beseffen, leven we nog steeds op (te) grote voet.

Lees meer

Couleur Café 2013: Tickets en animatie

Couleur Café

Couleur Café publiceerde vandaag maar informatie over de ticketverkoop en laat het daarnaast ook toe om al een blik te werpen op de aanwezige animatie op het festival. Met meerdere podia, in de vijftig artiesten en een degelijke sfeer, lijkt het alvast weer een top editie te worden.

Lees meer

Couleur Café 2013: Affiche compleet

Couleur Café

De affiche is helemaal compleet met vijf fantastische artiesten waarmee we in schoonheid eindigen. Voor meer informatie over welke artiesten toegevoegd werden aan de affiche, raden we jullie aan dit artikel te lezen. 

Lees meer