Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Balaton Sound 2013: Uitverkocht [NL]

Balaton Sound: UitverkochtSziget is niet het enige festival dat festivalgangers uit heel Europa naar Hongarije trekt. Dat de Hongaarse festivals internationaal zeer in trek zijn, blijkt ook uit het feit dat de vierdaagse festivaltickets voor Balaton Sound nu officieel zijn uitverkocht! Afgelopen winter won Balaton Sound de European Festival Award voor 'Best Medium-Sized Festival', waarbij het festival als winnaar werd uitgekozen door festivalgangers uit heel Europa. Samen met de vele positieve verhalen over het festival en de line-up van dit jaar heeft dat er voor gezorgd dat de belangstelling vanuit het buitenland voor Balaton Sound 2013 enorm is toegenomen. Nog nooit eerder raakte het festival van te voren uitverkocht, maar dat is nu dus wel het geval.

 

Toenemende belangstelling

Vanuit Nederland en België reizen meer festivalgangers dan ooit af naar Balaton Sound. Via de officiële website voor Nederland en Vlaanderen www.balatonsound.nl zijn ongeveer 5.000 tickets voor het festival verkocht. En het aantal Nederlandse en Vlaamse bezoekers kan nog groter worden, want via deze website zijn nog wel dagtickets, VIP-tickets en combi-tickets voor Balaton Sound en het VOLT Festival te verkrijgen.

Ook voor wie nog hard op zoek is naar een vierdaags festivaltickets is er nog één mogelijkheid om hieraan te komen: op de door Festival Travel georganiseerde gezamenlijke pre-party van Balaton Sound, Sziget en EXIT, donderdag 23 mei in de Melkweg, mag Festival Travel de laatste dertig tickets verkopen. Deze avond zullen eerst Daily Bread, Splendid en iLL Skill Squad optreden namens Sziget, daarna Baskerville namens Balaton Sound en vervolgens zal de vaste donderdagavond clubavond Cable in het teken staan van EXIT met Plastician, Boemklatsch, Gomes, Brutuzz en MC Tjek.

Niet alleen Balaton Sound heeft te maken met toenemende belangstelling uit heel Europa, maar ook Sziget. In Nederland en Vlaanderen blijft Sziget onverminderd populair en ligt de ticketverkoop rond het niveau van vorig jaar, maar in veel andere landen gaat de verkoop harder dan ooit.

Voor meer info over Balaton Sound, Sziget en de pre-party:
http://www.balatonsound.nl
http://www.szigetfestival.nl
http://www.festival.travel

Laatste update op woensdag 15 mei 2013 - 21.47 uur
Geschreven door Balaton Sound

Share