Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Balaton Sound 2013: Toevoegingen [NL]

Balaton Sound 2013: ToevoegingenHet Hongaarse festival Balaton Sound heeft haar line-up verder uitgebreid met zes internationale acts en een flinke lading Hongaarse acts. Deze acts voegen zich bij onder meer The Prodigy, Avicii, Wu-Tang Clan, Armin van Buuren, Calvin Harris en Justice. Het festival, dat in januari werd uitgeroepen tot 'Best Medium-Sized Festival' bij de European Festival Awards, vindt plaats van 11 tot en met 14 juli in Zamárdi, aan het Balatonmeer vlakbij de bekende badplaats Siófok.

 

Toevoegingen

Nas, Above & Beyond, Modestep, Friction, MiniCoolBoyz, Slam, Akkezdetphiai, Andro, Budai, Brains, Carbonfools, Chriss Ronson, Coyote, Dandy, Ganxsta Zolee és a Kartel, Hot X, Irie Maffia, Jay Lumen, Muzzaik, Naga & Beta, Nora Naughty & Rocha, Palotai & MC Fedora, Poli & Polarize, Sena, Sterbinszky, Vad Fruttik, Yvel & Tristan

Balaton Sound is in korte tijd uitgegroeid tot een van de best gewaardeerde zomerfestivals van Europa. Dankzij de fantastische sfeer, temperaturen van boven de 30 graden en het water van het Balatonmeer werd het festival meteen een hit in binnen- en buitenland. Inmiddels is het uitgegroeid tot het belangrijkste toeristische evenement in de regio. Gezien de altijd sterke line-up en de pittoreske locatie is het niet raar dat steeds meer Nederlanders en Belgen het festival weten te vinden.

Het grootste gedeelte van het programma bestaat uit elektronische muziek, maar er wordt ook altijd uitgepakt met enkele grote hiphopacts. Nadat eerder al bekend werd dat de Wu-Tang Clan naar Balaton Sound 2013 komt, voegt ook hiphopicoon Nas zich bij de aangekondigde artiesten. De andere internationale acts die zijn bekendgemaakt, zijn het Britse trancetrio Above & Beyond, de Britse live-dubstepband Modestep, de Britse drum & bass-DJ Friction, de Britse techno-DJ Slam en het Italiaanse minimal techno-project MiniCoolBoyz. De Hongaarse acts die zijn aangekondigd, zijn Akkezdetphiai, Andro, Budai, Brains, Carbonfools, Chriss Ronson, Coyote, Dandy, Ganxsta Zolee és a Kartel, Hot X, Irie Maffia, Jay Lumen, Muzzaik, Naga & Beta, Nora Naughty & Rocha, Palotai & MC Fedora, Poli & Polarize, Sena, Sterbinszky, Vad Fruttik, Yvel & Tristan.

Ticketverkoop

De ticketverkoop voor Balaton Sound verloopt zeer rap. Het is daarom ten sterkste aan te raden de tickets ruim van te voren aan te schaffen via het officiële verkooppunt voor Nederland en België: balatonsound.nl. Een ticket voor het vierdaagse festival kost slechts €125 en een ticket voor de festivalcamping, gelegen direct naast het festivalterrein, kost slechts €7 voor de gehele duur van het festival.

Laatste update op vrijdag 26 april 2013 - 23.27 uur
Geschreven door Balaton Sound

Share