Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Balaton Sound 2013: Festivaltreinen [NL]

Balaton Sound 2013: FestivaltreinenIn navolging van de treinreizen die jaarlijks worden georganiseerd naar het Sziget Festival in Hongarije , zal komende zomer voor de eerste keer een trein gaan rijden naar het zusje Balaton Sound . Ook dit festival trekt jaar na jaar steeds meer bezoekers uit de Benelux en na de gewonnen European Festival Award voor 'Best Medium-Sized Festival' is de verwachting dat dit er nog meer zullen worden. Door de directe trein vanuit Utrecht wordt het festival nu nog beter bereikbaar.

 

Informatie rond treinen

De trein zal 7 juli vertrekken vanaf Utrecht Centraal Station en een dag later aankomen in de badplaats Siófok. In de trein bevindt zich een barwagon waar gedurende de treinreis DJ's voor muziek zullen zorgen. De terugreis zal aanvangen op 15 juli en opnieuw een dag duren.

Algemene informatie

Het Balaton Sound festival wordt door veel Nederlandse en Belgische festivalbezoekers gezien als een exotisch alternatief voor de populaire en vaak uitverkochte dancefestivals in de Benelux. Naast DJs komen ook veel live acts naar Balaton Sound. De eerste namen voor de editie van 2013 zijn onder meer The Prodigy, Armin van Buuren, Wu-Tang Clan, Justice, Calvin Harris, Steve Aoki, Axwell, Alesso, Hardwell, Bloody Beetroots, Crystal Castles, Dada Life, Jamie Jones, Henrik Schwarz, The Advent, Amon Tobin, Brodinski, Dixon en Iggy Azalea

Tickets

Er zijn tweehonderd early-bird tickets voor de Balaton Sound trein beschikbaar voor €199. Wanneer deze op zijn, zullen tickets voor de Balaton Sound trein €209 kosten. Tickets kunnen worden gekocht via www.festival.travel en www.balatonsound.nl, de officiële website van Balaton Sound voor Nederland en Vlaanderen.

Laatste update op maandag 25 februari 2013 - 17.48 uur
Geschreven door Balaton Sound

Share