Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Balaton Sound 2013: The Prodigy en meer [NL]

Balaton Sound 2013: The Prodigy en meerDe winnaar in de categorie 'Best Medium-Sized Festival' bij de European Festival Awards heeft haar line-up voor 2013 uitgebreid met veertien nieuwe namen. De namen laten opnieuw zien waar Balaton Sound voor staat: een indrukwekkende line-up met name gericht op elektronische muziek, afgewisseld met live optredens uit andere genres. In combinatie met het warme zomerweer en het water van het Balatonmeer, waarop overdag de festivalgangers ronddobberen op luchtbedjes, vormt het een exotisch alternatief voor de Nederlandse en Belgische dancefestivals.

 

Nieuwe namen

The Prodigy, Armin van Buuren, Wu-Tang Clan, Calvin Harris, Jamie Jones, Alesso, Crystal Castles, Axwell, Henrik Schwarz, The Advent, Iggy Azalea, Belzebass, Jan Blomqvist, Fairmont

Balaton Sound vindt plaats van 11 tot en met 14 juli in Zamárdi, vlakbij de bekende badplaats Siófok. Een groot deel van de line-up wordt gevormd door internationale artiesten. Eerder was al bekendgemaakt dat Justice, Steve Aoki, Hardwell, Bloody Beetroots, Dada Life, Brodinski, Amon Tobin en Dixon op het festival komen optreden. Aan dat rijtje toegevoegd zijn nu ravegiganten The Prodigy, de #1 DJ van de wereld Armin van Buuren, het legendarische hiphopcollectief Wu-Tang Clan, de Schotse Grammy-winnaar Calvin Harris, de eclectische house-DJ Jamie Jones, de Zweedse house-DJ's Alesso en Axwell, de electrosensatie Crystal Castles, icoon van de Berlijnse deephouse scène Henrik Schwarz, de Londense techno-DJ van Portugese komaf The Advent, de excentrieke Australische hiphopster Iggy Azalea, de gekke Italianen die techno, hardcore en electro mixen met metal Belzebass, de Zweedse minimal-DJ Jan Blomqvist en de Canadese indiedance-DJ Fairmont.

Camping en tickets

De festivalcamping ligt direct naast het festivalterrein, maar in de nabije omgeving zijn ook tal van andere accommodaties beschikbaar. Earlybirdtickets zijn tot en met 14 april te verkrijgen op www.balatonsound.nl.

Laatste update op donderdag 21 februari 2013 - 19.41 uur
Geschreven door Balaton Sound

Share