Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Balaton Sound 2013: Eerste namen [NL]

Balaton Sound 2013: Eerste namenHet Hongaarse festival Balaton Sound heeft zojuist de eerste acts voor 2013 bekendgemaakt. De namen laten direct zien waar Balaton Sound voor staat: een indrukwekkende line-up met name gericht op elektronische muziek. In combinatie met het warme zomerweer en het water van het Balatonmeer, waarop overdag de festivalgangers ronddobberen op luchtbedjes, vormt het een exotisch alternatief voor de Nederlandse en Belgische dancefestivals.

 

Nieuwe namen

Balaton Sound vindt plaats van 11 tot en met 14 juli in Zamárdi, vlakbij de bekende badplaats Siófok. Een groot deel van de line-up wordt gevormd door internationale artiesten. De eersten daarvan zijn de Amerikaan met Japanse roots Steve Aoki, het Franse DJ-duo Justice, de Bloody Beetroots uit Italië met een spectaculaire live-set, het Zweedse electrohouseduo Dada Life, de Nederlandse rijzende ster Hardwell, de Braziliaan Amon Tobin met zijn "Amon Tobin presents Two Fingers" DJ-set, de Franse DJ Brodinski en de oprichter van het Innervisions Record label Dixon uit Berlijn. Naast het internationale geweld zal ook de crème-de-la-crème van de Hongaarse DJ-scene aanwezig zijn.

Festivaltrein

In 2013 zal vanuit Utrecht een trein via Boedapest naar Zamárdi rijden. Deze trein stopt op minder dan 1500 meter van het festivalterrein. De festivalcamping ligt direct naast het festivalterrein, maar in de nabije omgeving zijn ook tal van andere accommodaties beschikbaar. Earlybirdtickets zijn tot en met 14 april te verkrijgen op www.balatonsound.nl. Op deze website zal in februari de verkoop voor treintickets starten.

Laatste update op maandag 7 januari 2013 - 18.12 uur
Geschreven door Balaton Sound

Share