Nederlands

English

 

Nieuwsberichten

Balaton Sound 2017: Complete line-up

Balaton Sound 2017: Complete line-up

The program of Balaton Sound, the 5-day non-stop music festival right on the beach of Lake Balaton, is now ready. More than 20 venues will await the visitors who cannot only see the biggest DJs, but have a superb vacation time, right on the beach with parties non-stop. Kygo, Hardwell, Armin van Buuren, Axwell Ingrosso, Tiësto, Marshmello and more than 300 other programs. Discounted tickets are available until 14 June, 2017. 

Lees meer

Balaton Sound 2013: Verslag 12 juli 2013 [NL]

Balaton Sound 2013: Early Bird Tickets

Na een sterke avond met Avicii, The Bloody Beetroots en Justice werd de weide van Balaton Sound weer zonovergoten en kon het uitrusten aan het frisse water eindelijk weer beginnen. Dag twee van het festival had voornamelijk Afrojack, Modestep, Hardwell, Dada Life, Doctor P en één van werelds best betaalde deejays, Armin Van Buuren, op het programma. Het zou wederom een hete dag worden, zeker door het talrijk aantal volk aan de podia.

Lees meer

Balaton Sound 2013: Verslag 11 juli 2013 [NL]

Balaton Sound 2013: Early Bird TicketsVan Volt Festival reisden we door naar Balaton Sound dat jaarlijks terugkeert naar het gelijknamige meer in Hongarije. Vanaf je aankomst op Balaton Sound merk je enkele duidelijke verschillen met Volt Festival en Sziget Festival. Balaton Sound richt zich volkomen op elektronische muziek. Een gitaar terugvinden op het festival is moeilijk. Het festival staat garant aan overdag luieren aan het strand en 's nachts een prachtfeest met enkele honderdduizend festivalgangers.

Lees meer

Balaton Sound 2013: Uitverkocht [NL]

Balaton Sound: UitverkochtSziget is niet het enige festival dat festivalgangers uit heel Europa naar Hongarije trekt. Dat de Hongaarse festivals internationaal zeer in trek zijn, blijkt ook uit het feit dat de vierdaagse festivaltickets voor Balaton Sound nu officieel zijn uitverkocht! Afgelopen winter won Balaton Sound de European Festival Award voor 'Best Medium-Sized Festival', waarbij het festival als winnaar werd uitgekozen door festivalgangers uit heel Europa. Samen met de vele positieve verhalen over het festival en de line-up van dit jaar heeft dat er voor gezorgd dat de belangstelling vanuit het buitenland voor Balaton Sound 2013 enorm is toegenomen. Nog nooit eerder raakte het festival van te voren uitverkocht, maar dat is nu dus wel het geval.

Lees meer

Balaton Sound 2013: Toevoegingen [NL]

Balaton Sound 2013: ToevoegingenHet Hongaarse festival Balaton Sound heeft haar line-up verder uitgebreid met zes internationale acts en een flinke lading Hongaarse acts. Deze acts voegen zich bij onder meer The Prodigy, Avicii, Wu-Tang Clan, Armin van Buuren, Calvin Harris en Justice. Het festival, dat in januari werd uitgeroepen tot 'Best Medium-Sized Festival' bij de European Festival Awards, vindt plaats van 11 tot en met 14 juli in Zamárdi, aan het Balatonmeer vlakbij de bekende badplaats Siófok.

Lees meer

Balaton Sound 2013: Nieuwkomers met Avicci [NL]

Balaton Sound 2013: Nieuwkomers met AvicciMet de toevoeging van 21 verse namen krijgt de indrukwekkende line-up van het Hongaarse festival Balaton Sound verder vorm. Na het in de wacht slepen van de European Festival Award voor Best Medium-Sized Festival en de aankondiging dat onder meer The Prodigy, Armin van Buuren, Wu-Tang Clan en Justice op het festival komen, is de interesse voor het festival enorm toegenomen. Met de nieuwe namen erbij zal dat alleen nog maar meer worden. De kans is daardoor groot dat het festival dit jaar al van te voren uitverkocht raakt.

Lees meer